HOME > NIEUWS > Cases

Mediapagina

SUCCESVERHALEN

Sevagram de Hollehof

Bij Sevagram locatie de Hollehof is het eerst volledig 'cloud-based' alarmeringssysteem in gebruik genomen van twee virtuele C-Centers. Een redundante netwerkomgeving die de data goed beveiligd.

sevagram_case

WZH Waterhof

Zorgeloze Nachtzorg. 80% minder alarmen, meer tijd voor zorg! Een detectiesysteem dat 24/7 de veiligheid en geborgenheid voor cliënten waarborgt.

wzh_web

Maxima Medisch Centrum

Op de kinderafdeling wilde men patiëntenalarmen overal kunnen ontvangen. Dankzij de koppeling tussen ons communicatiesysteem en het monitoringsysteem, zien verpleegkundigen altijd wat er aan de hand is.

Maxima Medisch Centrum case

Durobor

"Durobor is de oudste holglasfabrikant in Belgie. Om onze site te beveiligen hebben we gekozen voor een Ascom systeem dat volgens ons het beste op dit vlak is."

Durobor

Wijkzorgcentrum Laethof

Laethof biedt een thuis aan dementerenden. Ook kunnen ouderen zelfstandig wonen. Onze communicatie- en alarmeringssystemen bieden veiligheid en maken een reductie mogelijk van het aantal FTE's in de nachtsituatie.

Laethof

Karwei Groningen

"Als een klant een bepaalde tijd in een gebied staat, detecteert het systeem dit en wordt er een bericht naar de Ascom handset gestuurd. We helpen adequater."

Ascom Karwei

Apollo Vredestein

"We werken al meer dan 25 jaar samen met Ascom. De communicatie-apparatuur is open en flexibel; we doen er heel veel mee in ons proces."

Vredestein Ascom film

TU Delft

"Het branddetectiesysteem is uniek in Nederland. Via een redundant netwerk van 55 km glasvezel communiceert het tussen de gebouwen"

TU Delft Ascom Branddetectie

Bergman Clinics

"Wij willen onze patiënten een fijn gevoel geven. De Ascom systemen voor communicatie en patiëntenservice passen daar heel goed bij"

Bergman Ascom film

Woonzorgcentrum De Regenboog

"Techniek staat ten dienste van de zorg. Wij wilden één handset waar alle berichten en telefoontjes op binnenkomen, met geïntegreerde branddetectie."

Ascom Coloriet film