HOME > DIENSTEN > Techniekdiensten

TECHNIEKDIENSTEN

techniekdiensten

Uitdagingen
Als de gezondheid of veiligheid van mensen in het geding is, mag uw apparatuur nooit falen. U moet permanent kunnen vertrouwen op uw systemen. Ascom levert hoogwaardige, bedrijfszekere systemen voor communicatie en (brand)beveiliging. Om de continuïteit van de producten en systemen te waarborgen en de levensduur te verlengen, biedt Ascom Diensten een optimale  technische dienstverlening.

Oplossingen
U verwacht niet alleen een tijdige actie bij het oplossen van (ver)storingen, maar ook een pro-actieve houding om het gebruik van installaties te optimaliseren. Gedegen advies na jaarlijkse inspectie, directe assistentie van een servicedesk en de garantie op de beschikbaarheid van onderdelen en vervangende apparatuur: het servicecontract kan bestaan uit een scala aan onderdelen. In overleg met u wordt een contract opgesteld dat aansluit op de behoeften van uw organisatie.

Voordelen
Met onze service verzekeren wij u van een maximale beschikbaarheid van functionaliteit van uw systemen,  gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring ten aanzien van service en onderhoud aan communicatie- en beveiligingsinstallaties.