HOME > DIENSTEN > Smart Monitoring

SMART MONITORING

Smart monitoring

Altijd een oogje in het zeil

Ascom apparatuur ondersteunt de veiligheid en verzorgt bedrijfskritische communicatie. Als gebruiker van deze apparatuur vertrouwt u er op dat deze apparatuur naar behoefte werkt. Immers, uw bedrijfsvoering hangt er van af en wanneer een systeem faalt zult u er direct hinder van ondervinden. Om het risico hierop tot een minimum terug te brengen heeft Ascom de dienst Smart Monitoring ontwikkeld.

Door op afstand continu uw Ascom apparatuur te monitoren, is er steeds een actueel beeld van de status van uw systeem. Mocht een storing zich onverhoopt tóch voordoen, kan deze vaak op afstand worden verholpen. Soms zelfs voordat u de storing heeft opgemerkt!

Hoe werkt Smart Monitoring?

Smart Monitoring vindt plaats vanuit een Ascom datacenter. Door middel van een beveiligde verbinding monitoren gekwalificeerde technici 24 uur per dag meldingen uit uw systeem. Bij eventuele verstoringen voeren wij een eerste analyse op afstand uit om de mogelijke oorzaak te achterhalen. Indien mogelijk verhelpen wij de storing zelfs direct op afstand. U wordt geïnformeerd over de situatie, de ernst van de situatie wordt besproken, evenals de vervolgstappen.

Voordelen voor u

  • Snel signaleren van verstoring
  • Gerichte opvolging en foutherstel dankzij detailinformatie
  • Proactief corrigeren door middel van trendanalyse
  • Lagere kosten voor interne IT-afdeling voor monitoren installatie
  • Een rustig gevoel!