HOME > DIENSTEN > Kennisdiensten

KENNISDIENSTEN

9d24 messenger

Uitdagingen
Het kennisniveau van het gebruik en het beheer van uw systemen speelt een essentiële rol bij het borgen van de continuïteit en veiligheid. Wat heeft u aan een geavanceerd systeem als de voorzieningen niet meer overeenkomen met het gebruik of de norm? Als werknemers niet weten hoe te reageren bij een oproep of brandmelding? De trainingen en instructies van Ascom onderhouden parate kennis.

Oplossingen
Ascom beschikt over een scala aan normtrainingen (beheer, controle, installatie en onderhoud), trainingen over de praktische consequenties van wetten en regelingen en systeemtrainingen. Om de gebruikers van uw systeem periodiek (weer) wegwijs te maken, kunt u ook kiezen voor de Periodieke Instructie & Optimalisatie op uw locatie. Om een constant kennisniveau aan te brengen en te borgen biedt Ascom haar diensten ook aan in de vorm van een kenniscontract. Aan de basis staat de Periodieke Instructie & Optimalisatie. Aangevuld met systeem- en/of normtrainingen en consultancy, resulteert dit contract in structureel kostenefficiënte kennisoverdracht.

Voordelen
Onderhoud van kennis zorgt ervoor dat uw systemen optimaal benut worden. Gebruikers en beheerders weten hoe systemen functioneren en hoe te handelen bij calamiteiten.