HOME > DIENSTEN > Beheerdiensten

BEHEERDIENSTEN

Process Monitoring

Uitdagingen
Het beheer en onderhoud van systemen en applicaties is cruciaal voor het behoud van het dagelijks functioneren ervan. Dit hangt zeer nauw samen met de continuiteit van uw bedrijfsprocessen. Met de beheerdiensten worden beheer- en onderhoudstaken volledig of gedeeltelijk door specialisten van Ascom uitgevoerd.

Oplossingen
Ascom biedt de diensten Applicatiebeheer voor een optimale prestatie en beschikbaarheid van uw software en Functioneel Beheer voor de onderhoud en optimalisatie van uw applicaties. U kunt er ook voor kiezen om, zeker als het systeem complex is of als u onvoldoende capaciteit heeft, de zorg voor de dagelijkse beheer- en onderhoudstaken van uw systeem uit handen te geven aan Ascom. Een specifieke dienst voor uitbesteding is de Periodieke Controle Brandmeldinstallaties waarbij Ascom, afhankelijk van de door u gekozen opzet, de controles binnen het beheer van uw installatie kan overnemen.

Voordelen
U bepaalt zelf welke werkzaamheden u uitbesteedt en welke u zelf uitvoert. Hiermee neemt Ascom uw zorgen uit handen, voldoet u waar nodig aan de wettelijke norm en bespaart u tevens op kosten.