•  

  CONTACT

  • Bereikbaarheid bij storingen

   Ascom Services is dag en nacht bereikbaar. Uitsluitend bij urgente storingen (afhankelijk van het doel en de aard van de installatie en de ernst van de storing) worden ook 's nachts, op weekeind- en feestdagen reparaties uitgevoerd. Storingen meldt u alleen via storingsnummer (030) 240 91 11 of mail naar pas@ascom.com.

   Aanmelden storing & voorwaarden

  • Werkplaats en reparaties

   Handsets en terminals ter reparatie aanbieden

 •  

  Actueel trainingsaanbod: wegwijs in de complexe materie van de brandveiligheid

  training

  Ascom Diensten beschikt over diverse normtrainingen, trainingen over regelgeving en systeemtrainingen die wegwijs maken in de complexe materie.

  Actueel trainingsaanbod

  Download folder trainingsoverzicht

HOME > DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

support-nl-2

Om de continuïteit van onze producten en systemen te waarborgen en de levensduur te verlengen, biedt Ascom Diensten u een optimale technische dienstverlening op uw systemen. Naast het onderhouden van de techniek, behoort ook het onderhouden van de kennis van de beheerders en gebruikers tot ons werkveld. Onze diensten verzekeren u van een constant kennisniveau en adviseren in het optimale gebruik van de communicatie- en (brand)veiligheidstoepassingen.

 • Ontwikkelingen Bouwbesluit 2012

  Welke wijzigingen in het Bouwbesluit 2012 hebben gevolgen voor systemen voor branddetectie en onruimingsalarmering? Xander Willekes, PvE en UPD Opsteller bij Ascom, legt het u uit in een drietal video-fragmenten