HOME > ASCOM NEDERLAND > Bedrijfsprofiel

BEDRIJFSPROFIEL

People

Ascom (Nederland) B.V. is onderdeel van de Internationale Ascom Group met ruim 1.800 medewerkers met het hoofdkantoor in Bern. Ascom is genoteerd aan de SWX Swiss Exchange in Zurich. Ons Nederlandse bedrijf valt binnen de divisie Wireless Solutions (hoogwaardige maatwerk on-site communicatieoplossingen), met het divisiekantoor in Gothenburg. De andere divisie is Network Testing (marktleider in oplossingen voor het optimaliseren van mobiele netwerken).

In Nederland werken ongeveer 340 personen, waarvan ongeveer de helft op ons kantoor in Utrecht en de helft in buitendienstfuncties. Ons Nederlandse bedrijf is ingedeeld in een divisie Sales, een divisie Operations, Services en een afdeling Marketing & Product Solutions. Verdere ondersteunende afdelingen zoals ons Care Centre voor technische support, de administratie, IT en personeelszaken functioneren als staf. Met deze indeling borgen wij korte communicatielijnen en maken wij optimaal gebruik van de expertise en middelen binnen ons bedrijf.

Onze accountmanagers werken nauw samen met projectmanagers, die verantwoordelijk zijn voor de correcte planning en uitvoering van uw opdracht. Per opdracht wordt een projectteam toegekend, dat ruimschoots ervaring heeft in het meten, calculeren engineren en uitvoeren van systemen. Na montage, oplevering en training borgt onze servicedienst preventief en correctief dat uw systeem altijd blijft functioneren.